Punta de Choros

27 декември 2009

На 2009г й оставаха 120ч съществуване. От календара падна поредния лист с дата 27 декември и към 10.30ч сутринта ме събуди звън от телефона.

Инсталация на Microsoft шрифтове в Ubuntu 16.04

14 януари 2017

нсталация на Microsoft шрифтове в Ubuntu се поражда от идеята браузърите в различните системи, да показват еднакво текстовото съдържанието на интернет страниците.

Ubuntu 16.04 инсталация на USB disk on Key

19 ноември 2016

Арсеналът ми от мобилни компютри съдържа Fujitsu Lifebook AH530. Това е бюджетна машина от 2011г на Intel Core i5-480M процесор и 4GB DDR3 RAM памет.

gparted

Paragon ExtFS for Windows

30 юли 2016

ExtFS for Windows е утилита на Paragon Software разработена през 2013г. Тя представлява решение, предоставящо пълен достъп на четене и на запис до раздели ...

msvcr100.dll is missing Windows 10

04 октомври 2016

Майк Патерсън от Plixer, компания по компютърната сигурност, публикува доклад , че Windows 10 изпраща данни в криптиран вид от вашата машина на всеки пет минути. Той е направил максимума, за да спре изтичането, но системата продължавала да изпраща информация.

GMail Drive e с размер 299kB и дава възможност, да монтирате това място, като виртуален диск към вашата машина под Windows. Инсталирана веднъж, от вас се изисква наличие на акаунт в GMail (например: gonzo@gmail.com), вие ще можете да качвате и сваляте вашите файлове през прозореца на My Computer подобно работата с физически твърд диск. След инсталация на GMailDrive се появява виртуален диск, чийто съдържание съответства съдържанието на пощенската кутия на системата на Google Mail. Към днешен ден размера на този диск е 6,76GB. Препоръчвам ви да създадете повече от един акаунт-съответно за снимки, програми, МР-3 - ки, и т.н. Желателно е файловете в една папка, да бъдат обединени в общ архив, иначе се явява отделни писма и това обърква в последствие. Можете да браузвате само с Windows Explorer. Total Commander не вижда виртуалния диск.
Не забравяйте, че скоростта на обслужване зависи само от вашия интернет.

Работа на GMailDrive в поредица от снимкиназад ……………………………………………………………………………………………….напредGMail Drive 1.0.14
GMail Drive 1.0.14
Автор: viksoe.dk
Интерфейс: английский
Лиценз: безплатна
Размер: 299kB
ОС: 98/2K/XP/Vista
Download:
download site #1 (Softpedia)
download site #2 (Betanews)


0 Response to "GMail Drive"

Публикуване на коментар

Този блог е реинкарнация на първите ми опити за споделяне в нета. На времето започнах с къси разкази на преживяното. После се обезсмисли и превърнах блога си в системно радио. Пиша единствено неща, които карат душата ми да живее: Ubuntu, WEB, Photoshop, Фотография, Споделено и т.н. Това е моето системно радио, разбирате ли? Моята вълна и вие сте на нея сега.

Архив на блога